Lennä ilmaiseksi Bank Norwegian -luottokortilla

Ilmaisia lentoja on olemassa! Ota käyttöön ilmainen Bank Norwegian -luottokortti ja käytä korttia kaikkeen maksamiseen.

Tienaat jokaisesta kortilla tehdystä ostoksestasi CashPoints-lentopisteitä, joita voit käyttää seuraavan Norwegianin lentosi maksamiseen. Kätevää vai mitä?

Kortti kannattaa hankkia lompakkoon päivittäiseksi maksukortiksi vaikka luottokorttia ei muuten tarvitsisikaan.

Kortin tilaaminen ja käyttäminen on täysin maksutonta, jos kortilla tehdyt ostokset maksaa pois korottoman maksuajan puitteissa.

Minulla ei ole ollut luottokorttia vuosikausiin. En ole nähnyt tarvetta luottokortille. Olen maksanut ostokseni vuosia tavallisella pankkikortilla.

Mutta kun kuulin ensimmäisen kerran Norwegian-kortin käytöstä saatavista Norwegianin pisteistä, hankin kortin heti itselleni.

Lennän Norwegianilla kerran tai kaksi vuodessa. Tarkan markan miehenä käytän aina hyväkseni mahdolliset bonukset ja alennukset.

Norwegian-kortilla kertyneillä pisteillä saan huomattavan alennuksen lentolipuista.

Maksan nykyisin kaikki päivittäiset ostokset ja nettiostokset Norwegianin luottokortilla.

Norwegian cashpoints

Bank Norwegian -luottokortin edut pähkinänkuoressa

  • Bonusta 1% CashPoints-pisteinä
  • Tervetuliaislahja 100 CashPoints-pistettä (n. 10 euroa)
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksua
  • Kuluttomat ostot ja käteisnostot Suomessa ja ulkomailla
  • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
  • Ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva

Luottokortin hakeminen

Luottokorttihakemuksen voit täyttää parissa minuutissa Bank Norwegianin sivuilla.

Hakemuksessa kysytään henkilötiedot, asumismuoto sekä tiedot tuloista ja lainoista.

Lopuksi hakemus varmistetaan tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Korttia voi hakea kuka tahansa, myös työtön tai opiskelija, vähintään 23-vuotias, viimeiset kolme vuotta Suomessa asunut henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa ja säännölliset tulot.

Päätös hakemukseen tulee yleensä hyvin nopeasti, muutaman tunnin kuluessa.

Jos hakemus hyväksytään, Norwegianin punainen luottokortti kolahtaa postiluukusta noin viikon kuluttua.


CashPoints-pisteet ja matkavakuutus

Jokaista ostoksiin käytettyä sataa euroa kohti saat yhden euron arvosta Norwegian kanta-asiakasohjelman Norwegian Rewardin CashPoints-pisteitä.

Jos et vielä ole Norwegian Reward -jäsen, sinut lisätään kanta-asiakasohjelmaan ja saat jäsennumeron automaattisesti Norwegian-korttia hakiessasi.

Norwegian-kortti sopii erityisen hyvin ahkeralle ja satunnaisellekin norjalaisin siivin lentävälle matkustajalle.

Kun ostat Norwegianin lennot Bank Norwegianin luottokortilla, saat LowFare-lipuista 4 % ja Flex-lipuista 10 % CashPoints-pisteitä.

Ansaitsemillasi CashPoints-pisteillä voit maksaa Norwegianin lentolippuja kokonaan tai osittain. Voit vähentää kerääntyneet pisteet lippujen hinnasta joka kerta lippuja ostaessasi ja maksat silloin itse vain lipun hinnan ja pisteiden arvon erotuksen.

Pisteitä voit käyttää myös paikkavarausten ja matkatavaroiden maksamiseen sekä monien yhteistyökumppaneiden palveluihin ja tuotteisiin.

Luottokortin kylkiäisenä saat ilmaisen matkavakuutuksen. Vakuutus on voimassa koti- ja ulkomaanmatkoilla, jos vähintään puolet matkakuluista on maksettu Bank Norwegian -luottokortilla.

Norwegian kortti


Luotto ja korko

Pankin myöntämä luottoraja riippuu hakijan tilanteesta. Kortin luottoraja on kuitenkin enintään 10000 euroa. Luotto on täysin koroton jopa 45 päivän ajan.

Ostosten ja käytetyn luoton seuranta sujuu kätevästi mobiilisovelluksella. Luottokortilla tehdyt ostokset laskutetaan seuraavan kuukauden 15. päivä.

Esimerkiksi tammikuussa tehdyt ostokset ja käteisnostot erääntyvät maksettavaksi helmikuun 15. päivä. Luoton koroton maksuaika on siten 15-45 päivää. Korkoa ei kerry, jos luottokorttilaskun maksaa kerralla pois viimeistään eräpäivänä.

Korko on korkea, 21,92 prosenttia, joten jos haluat käyttää luottokortin korollista maksuaikaa, Bank Norwegian -luottokortti ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Markkinoilla on luottokortteja, joiden korko on alle kymmenen prosenttia.

Valuutanvaihtokulu on moniin muihin luottokortteihin verrattuna alhainen 1,75%. Kulu veloitetaan, jos nostat ulkomailla muuta valuuttaa kuin euroja tai teet netissä ostoksia vieraassa valuutassa.

Paperilaskun laskutuslisä kustantaa neljä euroa per lasku, mutta jo korttia hakiessa voit valita maksuttoman sähköpostilaskun.


Yhteenveto

Norwegian-kortti on yksi markkinoiden parhaista luottokorteista.

Kortti on edullinen perinteisten pankkien vuosimaksullisiin luottokortteihin verrattuna.

Keräät joka ikisestä Norwegian-kortilla tehdystä ostoksesta 1% CashPoints-pisteitä, esimerkiksi ostoksista ruokakaupassa, kahvilassa, netissä ja niin edelleen.

Keskittämällä kaikki ostokset luottokortille, saat ansaitsemillasi pisteillä kerran vuodessa tai kahdessa ilmaiset lennot Euroopan matkakohteeseen.

Bank Norwegian -luottokortin eduista nauttii jo 100 000 suomalaista ja Pohjoismaissa kortti on käytössä yli miljoonalla ihmisellä.

Liity tyytyväisten Norwegian-kortin omistajien joukkoon. Tilaa ilmainen luottokortti ja ala keräämään CashPoints-pisteitä!

TEE HAKEMUS

Kommentoi artikkelia