Katso elokuvia ja sarjoja ilmaiseksi

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia, eivätkä elokuvat ja tv-sarjat tee tästä poikkeusta. Käytä suoratoistopalvelujen maksuttomat kokeilujaksot ja pääset pitkäksi aikaa käsiksi rajattomaan tarjontaan leffoja ja tv-ohjelmia.

Ilmaisten kokeilujaksojen pituus vaihtelee parista viikosta kuukauteen. Tässä ajassa ehtii hyvin katsomaan Game of Thronesin, The Walking Deadin tai The Handmaid’s Talen viimeisimmän tuotantokauden.

Kokeilujakson jälkeen ilmainen hupi muuttuu maksulliseksi. Kuukausimaksut ovat useimmiten kymmenen euron luokkaa. Maksullisissa suoratoistopalveluissa ei näytetä mainoksia.

Palveluihin on rekisteröidyttävä luomalla käyttäjätili. Tähän tarvitaan sähköpostiosoite ja pankki- tai luottokortin tiedot. Alaikäiset eivät voi avata tiliä. Rekisteröitymisen jälkeen palvelu on heti käytettävissä missä ja milloin tahansa.

Jos palvelua ei ole tarkoitus käyttää ilmaisen kokeilujakson päätyttyä, on parasta irtisanoa palvelu heti rekisteröinnin jälkeen. Palvelu on toiminnassa ilmaisen kokeilujakson ajan irtisanomisesta huolimatta.

Irtisanominen kannattaa tehdä viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä. Maksukorttia ei veloiteta, jos irtisanominen on tehty ajoissa.

Lue myös uusi artikkeli:


Ilmaiset elokuvat ja sarjat

Netflix
Maailman toiseksi suurin suoratoistopalvelu 125 miljoonalla käyttäjällä. Valtava määrä elokuvia ja sarjoja esim. House of Cards ja Orange is the New Black. Paljon lastenohjelmia.

  • Ilmainen: 1 kuukausi*
  • Kuukausimaksu: Perus 7,99 € / Tupla 11,99 € / Perhe 15,99 €

*Ilmaiskuukautta ei ole aina saatavilla mm. yleisinä loma-aikoina

Viaplay
Leffoja, sarjoja, urheilua ja lastenohjelmia. Urheilupuolella tarjolla jalkapalloa Englannin Valioliigaa ja Mestarien liigaa, jääkiekkoa NHL ja KHL. Lisäksi moottoriurheilua, amerikkalaista jalkapalloa, golfia sekä kamppailulajeja.

  • Ilmainen: 2 viikkoa, ei urheilua
  • Kuukausimaksu: Perus 9,99 € / Sport 29,99 € / Total 34,99 €

HBO Nordic
Huippusarjoja, vähemmän elokuvia kuin kilpailijoilla. Sarjoista mainittakoon supersuosittu Game of Thrones ja häiritsevän koukuttava dystopia The Handmaid’s Tale.

  • Ilmainen: 2 viikkoa
  • Kuukausimaksu: 10,95 €

C More
Kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia ja sarjoja, urheilua sekä viihdettä lapsille. MTV3:n, Subin ja Avan sarjoja ilman mainoksia mm. koko viikon Salatut elämät jo maanantaina (kuka katsoo?). C Morella näet myös Formulat ja kaikki uusitut jaksot Muumilaakson tarinoista.

  • Ilmainen: 2 viikkoa, ei urheilua
  • Kuukausimaksu: Start 9,95 € / C More 12,95€ / Sport 24,95 € / Total 29,95 €

popkornia


Ilmaiset vuokraleffat

DNA TV vuokraamo
Yksi ilmainen elokuva uusille käyttäjille.

Elisa Viihde vuokraamo
Ensimmäinen vuokraus ilmaiseksi.

Telia TV vuokraamo
Ensimmäinen leffa maksutta.


Lisää ilmaisia elokuvia ja tv-ohjelmia

Yle Areena – Yleisradion kanavien ohjelmia ja radiokanavia.

Katsomo – MTV3:n, Subin ja Avan ohjelmat. Maksulliset ohjelmat C Moressa.

Ruutu – Nelosen, Jimin, Livin ja Heron ohjelmia. Ruutu+ maksullinen 9,95 €/kk, ensimmäinen kuukausi ilmainen.

FOX Play – FOX kanavalla lähetettyjä ohjelmia.

VeikkausTV – Suomen suurin ilmainen urheilua tarjoava kanava. Veikkauksen vedonlyöntikohteina olevia urheilutapahtumia suorana lähetyksenä.

Viafree – Urheilua ja tv-sarjoja ilmaiseksi mm. Nuoret äidit -tosi-tv-sarja.

Ai mikä se maailman suosituin suoratoistopalvelu sitten on? No, se on kiinalainen (yllätys?) iQiyi, jolla on huikeat puoli miljardia kuukausittaista käyttäjää.

Kommentoi artikkelia