Hellekesän viileimmät farkut – tee se itse

Tuunaa vanhoista tai kirpputorilta ostetuista farkuista trendikkäät nakufarkut. Nakufarkut ovat täydellinen hellekesän asu, koska farkuissa ei ole kangasta nimeksikään. Ainakin tuuletus pelaa!

Extreme Cut Out Jeans, suomalaisittain nakufarkut tai string-farkut oli alkukesän kuumin muotitrendi rapakon toisella puolella. Valmiita nakufarkkuja myy amerikkalainen yritys Carmar Denim.

Nakufarkut edestä


Maksa enemmän, saat vähemmän

Nakufarkuissa on oikeista farkuista jätetty jäljelle vain vyötärö, taskut ja lahkeiden saumat. Hinta oli aluksi tästä muutaman kankaanpalan luomuksesta 150 euroa. Suolaisesta hinnasta huolimatta ensimmäinen tuotantoerä myytiin loppuun hetkessä.

Sittemmin hinta on tippunut roimasti. Nakufarkut saa nyt kesäsesongin loppuunmyynnistä 50 dollarilla eli vajaalla 50 eurolla. Suomeen tilattaessa hintaan tulee päälle vielä toimituskulut, tullimaksu ja arvonlisävero.

Nakufarkut takaa


Säästä 50 euroa ja askartele nakufarkut itse

Etsi tuunausta varten vanhat farkkusi vaatekaapin perältä tai osta käytetyt farkut kirpparilta muutamalla eurolla. Farkkujen lisäksi tarvitset vain terävät sakset ja kuulakärkikynän. Nakufarkut valmistuvat noin puolessa tunnissa.


Katso videolta tuunausohjeet ja mitä torilla tapahtui…

Kommentoi artikkelia